Blues -musik har inspireret mange kunstnere og bands gennem årene. Disse kunstnere og bands har også påvirket mange andre musikgenrer, herunder rock, jazz og country.

Blues er en musikalsk genre, der stammer fra det sydlige USA. Det har eksisteret siden 1700 -tallet og har siden været en vigtig del af amerikansk musik.

Blues -musik er en genre af populær amerikansk og britisk folkemusik og countrymusik og en af de ældste genrer i verden. Det var oprindeligt en samling af forskellige stilarter, såsom honky tonk, boogie woogie, jump blues og fiddle melodier. Det blev først indspillet omkring 1910 af den musikalske gruppe Blues Brothers (senere kendt som The Blue Hawaiians) i forlystelsesparken Kings Island nær Cincinnati.

Køb blues -cd’er

Blues -musik er en af de bedst lydende genrer og kan afspilles på enhver form for begivenhed eller begivenhed. Det kræver et højt niveau af dygtighed for at spille det godt, så musikere skal øve sig for at forbedre deres færdigheder.

Dette er nogle måder, blues sangere kan øve på:

Blues er en af de mest populære musikgenrer i verden. Det har eksisteret siden før registreret historie. Fra sin oprindelse har bluesmusik været en form for underholdning, et udløb for smerte og lidelse og en måde at flygte fra virkeligheden.

Blues har haft stor indflydelse på andre former for musik, herunder rock, country og folkemusik. De har også påvirket digtere som Walt Whitman, der skrev “I am a slave to my desire” i “Song of Myself”. Blues er dybt indlejret i amerikansk kultur. Landets kultur er stærkere inspireret af blues end nogen anden genre eller undergenre af musik. Selv i dag er der mange mennesker, der ikke kan forstå, hvordan det er, at de kan få større glæde ved at lytte til jazz eller se sport, hvis de ikke lytter til Blues.

Musikgenren Blues findes i USA, Storbritannien, Canada, Australien og New Zealand. Det var først i midten af det 20. århundrede, at bluesmusik blev populær.

Blues er et sæt særprægede musikalske former eller stilarter, der stammer fra afroamerikansk eller afroamerikansk afledte musiktraditioner, især i det sydlige USA. De er kendetegnet ved en forte strumming teknik kaldet blues harmonika spil. De grundlæggende akkorder har tre toner: CDEAG# F# CD

Disse akkorder spilles med to hænder for at skabe en karakteristisk lyd, der ligner andre vestlige klassiske musikinstrumenter, men ganske anderledes end “jazz”. Disse akkorder bruges af mange musikere, der udgør denne genre, herunder Jimmy Page of Led Zeppelin, John Lee Hook