På trods af at genren ikke er så populær som før, nyder amerikanerne stadig at lytte til bluesmusik. Det er normalt klassificeret i to typer – roc og jazz og blues.

Blues begyndte i afroamerikanske samfund i den sydlige del af Amerika i begyndelsen af 1800’erne. Det startede som en slags folkemusik og blev mere populær, da de begyndte at spille det i barer. Den måde, det lyder på i dag, er blevet påvirket af jazz og blues og andre genrer som rock og jazz og bluesfusion.

The Blues: Blues har, ligesom mange andre musikstile, en rig historie med rødder dybt inde i afroamerikansk kultur. Det udviklede sig fra folkesange til at blive populær, da afroamerikanere begyndte at spille dem i barer omkring 1900. Stilens stilistiske oprindelse spores ofte tilbage

Musikgenren er en kombination af forskellige genrer, der er blevet påvirket af bluesen. De blåere toner i musikken har en mørkere og mere stemningsfuld følelse for dem.

Blues er en genre af amerikansk musik, der stammer fra begyndelsen af 1900’erne i en blanding mellem afrikanske rytmer, europæisk folkemusik og countryblues fra landdistrikter. Det er blevet beskrevet som “en form for akustisk, akustisk-baseret musik med rødder i det dybe syd.” Det blev populært i forbudstiden blandt bootleggere, der måtte være stille af indlysende årsager.

Selvom det er blevet sagt at blive spillet på et instrument, udføres Blues oftere med vokal og en elektrisk guitar eller harmonika som hovedinstrumenter.

Blues er en musikgenre, som du finder mange steder i verden. Det er en musikgenre, der har eksisteret i hundredvis af år og stadig lever og har det godt. Der er mange forskellige undergenrer inden for bluesgenren, men de har alle visse ting til fælles, som gør dem alle til blues. De mest almindelige kendetegn ved denne genre er sorgfuld tone, lykke, kærlighed og håb.

I denne artikel vil vi se på nogle af de populære bluesartister fra forskellige dele af USA, og hvad der gør dem unikke. Vi vil også diskutere, hvad der er foregået med denne særlige musikgenre for nylig for at se, om den stadig har liv i sig i dag eller ej.

The Blues er en musikgenre, der omfatter så meget mere end bare en sang eller musiker, som der er.

Blues på højttalerne

The Blues er meget populær i USA. Det er blevet en meget kraftfuld musikgenre, der er blevet meget populær over hele verden. Musikfestivaler afholdes hvert år forskellige steder i USA, f.eks. I Californien, Texas, New York og andre lande. På grund af sin popularitet har den spredt sig over hele kloden.

Sammen med bluesen elsker amerikanerne at lytte og synge og danse til musikken.

Den fortsatte popularitet af blues i Amerika skyldes mange faktorer.

For det første er bluegrass -musik en af de mest melodiske og beroligende former for musik, der findes. Det har også en bred vifte af stemninger – fra meget optimistiske, energiske sange som “Mountain Top” af Marty Stuart og Alison Krauss (som er en instrumental version) eller “Down on Me” af Steve Earle (som er en sjælfuld version) til mere kontemplative, reflekterende sange som “Blue Moon” af Hank Williams Jr., som oprindeligt blev indspillet i 1952, men blev til en populær sang i 1968. Teksterne er ofte romantiske eller endda spirituelle, mens musikken kan være meget optimistisk eller mell.

Blues, rock og jazz betragtes som de musikgenrer, der gør folk sure, når de hører. Fra klassisk til moderne og fra old-school til new-school.

Vi bør ikke se disse blues -sangere som en erstatning for rigtige musikere, der spiller musik live på scenen. De giver bare oplysninger om musikgenren.